Ik voel mij betrokken
en word lid
Word nu lid

De vereniging

De Vereniging Voortgezet Onderwijs Westland is opgericht op 9 november 2016. Het bestuur draagt zorg voor alle activiteiten van de Vereniging, daarin ondersteund door enkele vrijwilligers en andere betrokkenen.

Iedereen die dat wil kan lid worden. Het lidmaatschap bedraagt 10 euro per jaar, voor jongeren onder de 18 is het lidmaatschap gratis. Ook bedrijven worden uitgenodigd lid te worden.

Als de Vereniging voldoende leden heeft, zal een Ledenraad worden gekozen die als vertegenwoordiging van de leden samen met het Bestuur het beleid bepaalt. Tenminste één keer per jaar zal een inhoudelijke bijeenkomst worden georganiseerd voor alle leden.

De samenstelling van het Bestuur van de Vereniging is:

Marcel Kester

Vader van Sebastiaan en Veerle. Accountant en partner EY en bestuurslid VNO NCW-Westland Delfland.

Wim Halverhout

Vader van Milou en Anouk. Bestuurder van HortiValley en van Greenport Food & Flower Xperience.

Nelly Huizenga

Moeder van Hannah en Harko-Jan. Oud-docent ISW en voormalig voorzitter MR van ISW.

Lars Boellaard

Vader van Emma en Julia. Managing Partner en notaris Westland Partners en voorzitter RvT Vitis Welzijn.

Stephan Persoon

Vader van Aimee, Amber en Jenthe. Directeur Agium Finance & Control.

Arthur Zuijderwijk

Vader van Julia en Benjamin. Directeur Southfields, werkzaam binnen het Nederlandse medialandschap.