Iedereen die wil kan lid worden

Website en ledeninschrijving vereniging live

18 november 2016

De website van de Vereniging Voortgezet Onderwijs Westland is klaar. Hiermee is sinds 18 november ook de ledeninschrijving geopend. Het bestuur van de Vereniging, die zich inzet voor de belangen van de Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW), is momenteel in gesprek met de Raad van Toezicht en het College van Bestuur van Lucas Onderwijs. Om deze gesprekken niet te verstoren, heeft het bestuur van de Vereniging ervoor gekozen in die periode van gesprek de website niet publiek toegankelijk te maken.

Wat vindt u op deze website

Iedereen die dat wil, kan lid worden van de Vereniging Voortgezet Onderwijs Westland. Het lidmaatschap bedraagt 10 euro per jaar, voor jongeren onder de 18 is het lidmaatschap zelfs gratis. Ook bedrijven worden uitgenodigd om lid te worden. Als de Vereniging voldoende leden heeft, zal een Ledenraad worden gekozen die als vertegenwoordiging van de leden samen met het Bestuur het beleid bepaalt. Tenminste één keer per jaar zal een inhoudelijke bijeenkomst worden georganiseerd voor alle leden.

De Vereniging Voortgezet Onderwijs Westland staat voor het blijvend borgen van zeggenschap over ISW in Westland. Ontwikkelingen in Westland op het gebied van productie, logistiek, ICT, innovatie, internationalisering leiden tot specifieke onderwijsvragen in de regio maar ook daarbuiten. Die vragen kunnen op dit moment bij ISW onvoldoende geadresseerd worden.

Iedereen die zich bij ISW betrokken voelt kan via deze website lid worden van de vereniging. Bezoekers van de website www.vvowestland.nl worden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Op de homepage komen de laatste nieuwsberichten in beeld. Uw eventuele vragen, of andere reden waarom u met de vereniging in contact wilt komen, kunt u stellen via onze contactpagina op www.vvowestland.nl/contact/.

Bezoek de pagina www.vvowestland.nl/lid-worden/ om direct lid te worden van de vereniging!